how long does the writer watch movieA. An hour B. An half of hour C. An hour and a half D. Two hours Daftar Isi 1. how long does...

Half Of An Shorter Diameter


Half Of An Shorter Diameter

how long does the writer watch movieA. An hour B. An half of hour C. An hour and a half D. Two hours

Daftar Isi

1. how long does the writer watch movieA. An hour B. An half of hour C. An hour and a half D. Two hours


itu jawabannya D. two hours .karena setelah kata "an" itu harus huruf vokal jadi tidak bisa kalau huruf konsonan,apakah anda mengerti.Sekian terima kasihA. An hour

Smoga mmbntu :)

2. a pipe of water of diameter 2.4 cm discharge water at rate of 2.8 m/s. Find the volume of water discharge in half an hour, giving your answer in litres.please help fast​


Answer:

2,4 : 2,8 = 0.85714285714

Explanation:

How to search for DEBITS

Debits = Volume : Time


3. a pipe of water of diameter 2.4 cm discharge water at rate of 2.8 m/s. Find the volume of water discharge in half an hour, giving your answer in litres.please help fast​


Jawab:

Answer:

2,4 : 2,8 = 0.85714285714

Explanation:

How to search for DEBITS

Debits = Volume : Time


4. the length of iron can be...... when it is cooled.(shorter/longer)​


Jawaban:

Cast iron is a group of iron-carbon alloys with a carbon content more than 2%.[1] Its usefulness derives from its relatively low melting temperature. The alloy constituents affect its colour when fractured: white cast iron has carbide impurities which allow cracks to pass straight through, grey cast iron has graphite flakes which deflect a passing crack and initiate countless new cracks as the material breaks, and ductile cast iron has spherical graphite "nodules" which stop the crack from further progressing.

Various examples of cast iron

Carbon (C) ranging from 1.8 to 4 wt%, and silicon (Si) 1–3 wt%, are the main alloying elements of cast iron. Iron alloys with lower carbon content are known as steel.

Cast iron tends to be brittle, except for malleable cast irons. With its relatively low melting point, good fluidity, castability, excellent machinability, resistance to deformation and wear resistance, cast irons have become an engineering material with a wide range of applications and are used in pipes, machines and automotive industry parts, such as cylinder heads, cylinder blocks and gearbox cases. It is resistant to damage by oxidation.


5. why are the leaves of taller trees smaller other than the leaves of shorter trees​


Jawaban:

Karena perbedaan ukuran daun disebabkan oleh adanya perbedaan suhu dan kelembapan.

(Because the difference in leaf size is caused by differences in temperature and humidity.)Dalam Bahasa InggrisNya ;)

Penjelasan:

Semoga Membantu:)

6. A plumber had two pipes. The ratioof the length of the longer pipe to the shorter pipe was 9 : 2 when he cut 1.65 meter from the longer pipe the remaining length was 3 times that of the shorter pipe. Find the length of the shorter pipe in metres​


Jawaban:

the working and the answer are shown in the pic ;))


7. arrange this words into good sentences: an-a half-hour-of-is-minutes-thirty


Thirty minutes is a half of an hour

8. the half of __ is 940


Jawaban:

1880

semoga jawabannya bener ya


9. A plumber had two pipes. The ratioof the length of the longer pipe to the shorter pipe was 9 : 2 when he cut 1.65 meter from the longer pipe the remaining length was 3 times that of the shorter pipe. Find the length of the shorter pipe in metres


x = the longer pipe
y = the shorter pipe
x : y = 9 : 2
2x = 9y
x = 9y/2

x - 1,65 = 3y
x = 3y + 1,65

x1 = x2
9y/2 = 3y + 1,65
9y = 2(3y + 1,65)
9y = 6y + 3,3
9y-6y = 3,3
3y = 3,3
y = 3,3/3 = 1,1 m

So the shorter pipe is 1,1 meterlet
x be the length of the longer pipe and
y be the length of the shorter pipe

the given ratio means
[tex] \frac{x}{y} = \frac{9}{2} [/tex]
so,
[tex]x = \frac{9}{2} y[/tex]

when he cut 1.65 meter from the longer pipe the remaining length was 3 times that of the shorter pipe, it means
[tex]x - 1.65 = 3y \\ x = 3y + 1.65[/tex]

substitute x
[tex]x = x \\ \frac{9}{2} y = 3y + 1.65 [/tex]

multiply by 2 we obtain
[tex]9y = 6y + 3.3 \\ 9y - 6y = 3.3 \\ 3y = 3.3 \\ y = 1.1[/tex]
hence, y = 1.1, so the length of the shorter pipe is 1.1 meter

10. Hello, please help me. ---Question--- What is the suitable definition for a hemisphere? A. Hemisphere is an exact half of a sphere. B. Hemisphere is an exact quarter of a sphere. C. Hemisphere is a 3D geometric figure that is half of a cube.


Jawaban:

A.Hemisphere is an exact half of a sphere


11. Sandra is …………. Than Hana, but she’s not the ………shorter, shortestshortest, shortershorter, shortshort, shorter​


Jawaban:

Sandra is shorter than Hana, but she's not the shortest.

Penjelasan:

Maaf kalau salah

Semoga membantu

Jawaban:

Sandra is shorter than Hana, but she's not the shortest

"Sandra lebih pendek dari Hana, tapi dia bukan yang paling pendek"

Penjelasan:

Short termasuk kedalam adjective, sedangkan shorter comperrative, dan shortest adalah superlative. Biasanya comperrative dan superlative dibuat untuk membandingkan baik itu berupa dari tinggi ke paling tinggi hingga  pendek ke paling pendek


12. a half liter of water​


Jawaban:

Setengah Liter Dari Air

Penjelasan:

A Half : Setengah

Liter : Liter

Of Water : Dari Air

Moga Membantu :)


13. Half of 15,64 is Setengah dari 15,64 adalah


Jawaban:

7,82

Penjelasan dengan langkah-langkah:

maaf kalo salah jan lupa follow me


14. . The angle of half circle is ...​


The angle of a half circle is 180°.

[tex]\\[/tex]

EXPLANATION

A circle has an angle of 360°. Cut it in half and you would get two half circles with each one of them has an angle of 180°. Cut one in half and you would get two quarter circles. We know that a quarter circle has an angle of 90°.

So, with basic arithmetic we can find the solution to the problem; The angle of a half circle is a hundred and eighty degrees (180°) because three hundreds and sixty, which is the angle of a circle in degrees, divided by two is equal to a hundred and eighty (360/2 = 180).

[tex]\\[/tex]

LEARN MORE

Some math problems involving circles:

brainly.co.id/tugas/21577450

[tex]\\[/tex]

SOLUTION DETAILS

Mapel: Matematika

Kelas: 8

Materi: Lingkaran

Kode: 8.2.7


15. draw a picture of half paan sefen​


Pertanyaan:

Gambar sebuah Jam yg menunjukan 07:30

Contoh:

Seperti gambar

.

.

.

Gambar sendiri ya!

.

.

maaf kalau salah ^^


16. a half part of Mango ​


stngah bagian dari mangga


17. 1.the formula of half past=...:30 = a half past (..)example = 06.30= A half past sixbantu jawab ya:)​


Jawaban:

08:15 a quarter past eight


18. a person who act on be half of a company ussually a osis is called an


Organization

semoga bener

19. tolong artikan ke dalam bahasa Indonesia jam berapa lebih berapa dgn jelas yaa!- half of nine-half past nine-nine and a half​


Jawaban:

:setengah dari sembilan

:09:30

:sembilan setengah


20. half of 14 artinya apa


itu artinya setengah dari 14half of 14 = setengah dari 14

Video Terkait Topik Diatas


0 komentar: