Notice the following diagram ! 42° X The measure of < x is 142⁰ - degrees.​ Daftar Isi 1. Notice the following diagram ! ...

In The Diagram The Measure Of 1 Is 55


In The Diagram The Measure Of 1 Is 55

Notice the following diagram ! 42° X The measure of < x is 142⁰ - degrees.​

Daftar Isi

1. Notice the following diagram ! 42° X The measure of < x is 142⁰ - degrees.​


Jawaban:

80°

Penjelasan dengan langkah-langkah:

x = 42° + (180° - 142°)

x = 42° + 38°

x = 80°


2. 19) The measure of angle c is . . . .


Jawaban:

D.75°

Penjelasan dengan langkah-langkah:

TENTUKAN PELURUS SUDUT 140°

[tex] = 180° - 140° \\ = 40°[/tex]

TENTUKAN SUDUT C

[tex]C = 180° - (65° + 40°) \\ C = 180° - 105° \\ C = 75°[/tex]

Semogamembantu!


3. What is the measure of angle x?


Jawaban:

102

Penjelasan dengan langkah-langkah:

x dalam segitiga itu cara hitungnya=180-(58+44)

=180-102

×segitiga=78

x=180-78

×=102


4. Bernard wants to measure the perimeter of his room. The room is parallelogram in shape and is 7m long and 7m wide. What is the perimeter of the room in square cm? ​


The perimeter P of a rectangle is given by the formula, P=2l+2w , where l is the length and w is the width of the rectangle


5. In the figure given below, let the lines l1 and l2 be parallel and m is transversal. If ∠F = 65°, find the measure of ∠C. *


Jawaban:

4c /*46 gtiah

pembahasan:

kalaubegituitutinggaldifahami


6. In a test to measure the depth of the sea bed, sound pulses took 0.40s to travel from the surface to the sea bed and back. Given that the speed of sound in the sea water is 1350m/s, calculate the depth of the sea bed below the surface.


Jawaban:

Echo sounding

High frequency sound waves can be used to detect objects in deep water and to measure water depth.

The time between a pulse of sound being transmitted and detected and the speed of sound in water can be used to calculate the distance of the reflecting surface or object.

The pcess is very similar to ultrasound imaging.

For deep water, 50 kHz is the preferred frequency of the ultrasound.

This is because water absorbs sound waves at a slower rate than for lower frequencies and so the signal can travel farther before becoming too weak to use.

This technique is applied in sonar systems used to measure the depth of the seabed and to find shipwrecks, submarines and shoals of fish.

SONAR stands for SOund Navigation And Ranging.

Bats and dolphins use a similar method, called echolocation, to detect their surroundings and to find food.

Example

A sonar system on a boat sends an ultrasound pulse towards the seabed.

The pulse is reflected, and it is detected 0.1 s later by the system.

Calculate the depth of water if the speed of sound in water is 1,480 m/s.

Answer

distance = speed × time

speed = 1,480 m/s

time for ultrasound to travel to seabed and back again = 0.1 s

time for ultrasound to travel to seabed = 0.1 s ÷ 2 = 0.05 s

distance to seabed = 1,480 × 0.05 = 74 m

The depth of water is 74 m

aim so sorry so wrong


7. The unit used to measure force is the,,?


The unit used to measure force is the Newton. In indonesian: Satuan yang digunakan untuk mengukur gaya adalah Newton.

8. the word measure is closest in meaning to​


Jawaban:

artinya adalah kata ukuran paling dekat

Penjelasan:

the word measure is closest in meaning to : kata paling dekat artinya


9. Look at the figure!a3aOThe measure of a is ....​


jawaban

katek namo

penjelasan

tak ada yang main tik tok


10. Given measure of an angle is 2/3 of it's complimentary angle. The measure of that angle is


Let [tex]\alpha[/tex] be an angle so that [tex]\beta[/tex] is its complementary angle.
We know that:
[tex]\alpha + \beta = 90^o[/tex]
Plugging in [tex]\alpha = \frac{2}{3} \beta[/tex] we get:
[tex]\frac{2}{3} \beta + \beta = 90^o \\ \frac{5}{3}\beta = 90^o \\ \beta = 54^o[/tex]
So our final answer is:
[tex]\alpha = \frac{2}{3}\beta = \frac{2}{3}(54^o) = 36^o[/tex]

11. The maximum amount of rice cooked with the magic com is... measure cups


Jawaban:

Three (3)

semoga membantu


12. if the measure of <BOC = 80 derajat. find the measure og <AOC !


measure of <AOC
=180°-80°
=100°
maaf jika salah :)

13. work the value of XandY,measure in centimetres


2x+3 = 19 (karena panjang atas dan bawah sama)
2x= 19-3
2x= 16
x = 16/2
x = 8

4y-6 = 22 (karna lebar bawah dan atas sama)
4y = 22+6
4y = 28
y = 28/7
y = 4

so, the value of x is 8 and the value of y is 4.

14. The distances of any two adjacent points on the circle below are the same. The measure of a where a is the angle between two rays inside the circle, is​


Jawaban:

jarak dua titik yang berdekatan pada lingkaran di bawah ini adalah sama .ukuran a di mana a adalah sudut antara dua sinar di dalam lingkaran, adalah

Penjelasan:

maaf kalo salah


15. a. the value of nb. the measure of ROQ​


Jawaban:

a. 25

b130

Penjelasan dengan langkah-langkah:

2n + 4n + 30

6n + 30

(180 -30):6=25

n=25

4 x 25 + 30=130


16. If the angles of a triangle are inthe ratio 1:3:5, then how many degrees are in the measure of the smalest angle?​


Jawab:

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Jawaban:

angles ratio = 1 : 3 : 5

= x, 3x, 5x

smallest angle = x

total angles in triangle = 180⁰

x+3x+5x= 180

9x= 180

x= 20⁰

---------

semangat belajar...


17. 60 37⁰ The measure of b is....​


Jawaban:

53°

Penjelasan dengan langkah-langkah:

90-37=53

Karena sudut siku siku ada 90°

o 53°

Penjelasan dengan langkah-langkah:

b + 37° = 90° (berpenyiku)

b = 90 - 37

b = [tex] \red{ \sf \: 53°}[/tex]


18. help ASAPThe ladder that measure 13 ft in leght is placed against the wall such thatthe foot of ladder 5 ft from the wall. Find the distance from the top of theladder to the bottom of the wall​


Jawaban:

from and track for help and my comm


19. If the angles of a triangle are inthe ratio 1:3:5, then how many degrees are in the measure of the smalest angle?​


Jawaban:

22.5 degrees

Penjelasan:

one triangle has total of 360 degrees

so :

one plus three plus five equals eight

small angle of triangle has a ratio 1 of 8 (1/8)

1/8 . 180 = 22.5 degrees


20. what is the function of the clear glasses?A. to contain the waterB. to container the jellyC. to measure the waterD. to measure the jelly​


Jawaban:

B. to contain the jelly

maaf kalau salah moga" membantu


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar: