why are advertisements made for? ​ Daftar Isi 1. why are advertisements made for? ​ 2. look at the picture they are some thing t...

Assume That Random Guesses Are Made For


Assume That Random Guesses Are Made For

why are advertisements made for? ​

Daftar Isi

1. why are advertisements made for? ​


Advertisements made to inform consumers or potential costumers about company’s product and persuade them about how great company’s services are.

Advertisement is also used to established a new product, announce discount or promotion and generally to familiarize people about this new brand/stuff/service.

Pembahasan

Advertisement text adalah pengumuman publik yang biasanya dipamerkan di media cetak, tv atau internet untuk menawarkan produk seperti jasa/acara/produk.

Generic structure dari advertisement adalah:

Purpose - tujuan dari penulis iklan tersebut.Name of product - nama produk yang ditawarkan apa, produk/jasa/acara?User - produk ditujukan kepada siapa? siapa calon konsumen?

Pelajari lebih lanjut soal-soal yang berhubungan tentang advertisement text:

https://brainly.co.id/tugas/21478972

https://brainly.co.id/tugas/20822436

___________________________Detil Jawaban

Kelas : SMA kelas X

Mapel : Bahasa Inggris

Kategori : Understanding the context (from the song/ text)

Kata kunci : Advertisement

Kode : 10.5.15


2. look at the picture they are some thing that is Made from leather for covering the foot they are​


Kelas : XI

Pelajaran : Prakarya dan kewirausahaan

Kategori : Produk Kerajinan dari Bahan Lunak

Kata kunci : kayu, kulit, rotan, bahan lunak alami

----------------------------------------------------

Jawaban:

Socks = KAOS KAKI

Penjelasan:

Look at the picture they are some thing that is Made from leather for covering the foot they are​

----------------------------------------------------

Artinya:

Lihat pada gambar mereka adalah sesuatu yang dibuat dari kulit untuk mendapatkan kaki mereka

Jawaban bhs inggris:

Socks

Artinya:

Kaos kaki

----------------------------------------------------

PELAJARI LEBIH LANJUT:

https://brainly.co.id/tugas/6747674

----------------------------------------------------

https://brainly.co.id/tugas/1858764

----------------------------------------------------

Kelas : XI

Pelajaran : Prakarya dan kewirausahaan

Kategori : Produk Kerajinan dari Bahan Lunak

Kata kunci : kayu, kulit, rotan, bahan lunak alami

----------------------------------------------------

SEMOGA MEMBANTU!!!!

#BRAINLYSCHOOL

#SEJUTA POHON

#SEMANGAT!!!!!


3. Object that are attracted to magnet are made of​


Jawaban:

object

Penjelasan:

are attracted to magnet


4. Draw a PPF curve for the hypothetical nation of Dustbowl. In Dustbowl, only two products are made: bottles of water and feather dusters. Assume that the law of increasing opportunity costs applies to Dustbowl. Label your graph completely.


WOW IS THE TEU NYAHO Jawab Kusorangan Tong Nanya Batur..Mih Pinteur

5. 1. as I know his songs …… by himself are always famousa. That is madeb. whose is madec. Who is maded. Who are madee. Which are made​


Jawaban:

E. Which are made

Penjelasan:

As I know his songs which are made by himself are always famous.

Setahu saya lagu-lagunya yang dibuat sendiri selalu terkenal

°-° Semoga Membantu °-°


6. Now, i'll show you some greeting cards that my classmate and i made for lina. Here they are!


diartiin? ?? apa gimana

7. reading the announcement we can assume that


google translet aja gihsimulasi yaaa
pasti kannn
hahaha

8. from the dialogue,we may assume that​


Jawaban:

dari dialog, kita mengasumsikan itu


9. from the dialogue.we my assume that?​


C. Bella has no idea about the case


10. Artificial environment is the environment that are made by ​


Jawaban:

human

Penjelasan:

Artivical environment artinya lingkungan buatan, pasti yang buat manusia dong:D


11. She showed ... the painting that she made for him.


Jawaban:

She showed him the painting that she made for him.

Penjelasan:

Artinya: Dia memperlihatkan kepadanya (laki-laki) lukisan yang dia buat untuknya (laki-laki)

Semoga bermanfaat.


12. Ratna : Dian, I think Riri is responsible for this matter.Dian : Well, I don’t think so. All of us are also responsible for it.From the dialogue, we may assume that.....


Jawaban:

we may assume that all of the people related to the problem are responsible for it, not only Riri


13. Assume that costs, assets, and current liabilities all vary directly with sales. Also assume that the firm is operating at full capacity and that sales are projected to increase projected value of total assets !


Jawaban:

Assume that costs, assets, and current liabilities all vary directly with sales. Also assume that the firm is operating at full capacity and that sales are projected to increase projected value of total assets !

Artinya:

Anggaplah bahwa biaya, aset, dan kewajiban saat ini semua bervariasi secara langsung dengan penjualan. Juga berasumsi bahwa perusahaan beroperasi dalam kapasitas penuh dan bahwa penjualan diproyeksikan untuk meningkatkan nilai yang diproyeksikan dari total aset!

Maaf kalo salah...


14. tell me foods that are made out of grain.


Jawaban:

peanuts

Penjelasan:

maaf kalo salah

follow

foods that are made out of grain

- bread
- pasta
- cereal
- crackers

15. from the dilogue.we can assume that.....​


Jawaban:

A.Teddy agree with Dina.

Jawaban:

A. Teddy Agree with Dina

Penjelasan:

Dina : Ted, aku rasa Sarah harus bertanggung jawab dalam kasus ini

Teddy: kamu sangat benar sekali

percakapan ini menyatakan bahwa tedi setuju dengan dina ( tedi agree with dina)


16. ____ and ____ are the objects that made of magnetic materials​


Jawaban:

Silver spoon and Iron nail are the objects that made of magnetic materials.

Penjelasan:

Magnet material is material that create a magnetic field, or simply magnet materials are a force that pulls on other ferromagnetic materials.


17. My classroom has thirty . . . . . They are made of wood. The are for sitting on. *​


Jawaban:

Chairs

semoga membantu :V

jawabannyaadalahChair


18. vaccines are made from Killer pathogens for weakned strains that cause antibody production but not diseaseyang mana kata yang salah?


kalo menurut saya yaitu :disease
maaf kalo salah ^_^

19. Assume that the two transactions are denominated in u.s. dollars. prepare the entries required for the dates of the transactions and their settlement in u.s. dollars.


Jawaban:

tolong terjemahkan ke bahasa Indonesia


20. Magnet that are man-made like iron, steel or special Alloy are called?​


Jawaban:

Artificial magnets are magnets made by human hands using strong magnetic materials such as iron and steel. Artificial magnets are also divided into two, namely permanent artificial magnets and temporary artificial magnets.

Iron. Iron is an extremely well-known ferromagnetic metal. It is, in fact, the strongest ferromagnetic metal. It forms an integral part of the earth's core and imparts its magnetic properties to our planet.

Penjelasan:

Semoga membantu


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar: