what must you do after heat the pan?​ Daftar Isi 1. what must you do after heat the pan?​ 2. what must you do after washing the ...


After Conducting Interviews You Must Determine

what must you do after heat the pan?​

Daftar Isi

1. what must you do after heat the pan?​


Jawaban:

add the oil

Penjelasan:

tolong di jadikan jawaban yang bijak ya


2. what must you do after washing the mangoes​


Jawaban:

apa yang harus kamu lakukan setelah mencuci mangga?


3. terjemahan dari you must wash your hands after open this door​


Jawaban:

Anda harus mencuci tangan setelah membuka pintu ini

semoga membantu Terimakasih

Jawaban:

Anda harus mencuci tangan setelah membuka pintu ini


4. 1. Why must you soak the rice in the pan?2. What will you do after rinsing the rice?3. How long is the rice cooked?4. Why must you still close the cover after the rice cooked?​


1. So you can put the pan into the body and cook it

2. After rinsing the rice we soak it in water for atleast 30 minutes

3. The rice is cooked for at least 15 minutes to fully cook the rice

4. We close the cover after the rice is cooked to let it steam the rice fully

Mohon dimaafkan jikalau ada yang salah


5. We must add Verb .... after should and must ini​


Jawaban:

We must add Verb-1 after should and must

Penjelasan:

Jawaban dicetak tebal dan kita harus menambahkan kata kerja-1 (kata kerja bentuk ke-1) stelah kata "Should" dan "Must".

Modal Verbs:

(+) Subject + Must + Verb-1 + Object

(+) Subject + Should + Verb-1 + Object

Semoga membantu ya.


6. The cat ____ very fluffy. You must look after of it properly. isamare​


Jawaban:

༺ Bismillah ★

The cat Is Very Fluffy . You must look after of it properly

Penjelasan:

Present Perfect ★

Present perfect tense adalah suatu bentuk kata kerja yang digunakan untuk menyatakan suatu aksi atau situasi yang telah dimulai di masa lalu dan masih berlanjut sampai sekarang atau telah selesai pada suatu titik waktu tertentu di masa lalu namun efeknya masih berlanjut.

Jawaban:

The cat is very fluffy. You must look after of it properly.(karena hanya satu kucing jadi pakai is)

Penjelasan:

is digunakan untuk he,she,it(untuk hewan atau kata benda)

are digunakan untuk we,they,you

am digunakan untuk I


7. complete the sentences with must or should a. you.......brush your teeth after every meal if possible​


Jawaban:

you should brush your teeth after every meal if possible

Jawaban:

you .....a.... brush your teeth after every meal if possible

maap klo slah


8. 1. must - You-stop-so-noise-making - much 2. everything - You - left - pick up"- must - you've - on the floor . 3. must-to-manager - talk - the - immediately -I 1 4. clean -1- last - the - after - house - the party - week - must 1 5. must-with- Children - play-other- to socialise - children Children. 6. rules - obey - school - must - Students - the Students 7. laws - All - government - obey - the - and-orders - citizen - must All 8. 9. time-come-school-must - You - to - on You when - wear - go-must-a-school - You - uniform - you - to you 10. their- must - parent - respect - to - Children chillen​


Jawaban:

1. You must stop making so much noise.

2. You must pick up everything you've left on the floor.

3. I must talk to the manager immediately.

4.  I must clean the house after the party last week.

5. Children must play with other children to socialize

6. The Students must obey the school rules.

7. All citizens must obey all government laws and orders.

8. You must come to school on time

9. You must wear a uniform when you go to school.

10. Children must respect their parents.


9. after shoping we must.... to the cashier​


Jawaban:

pay/membaya

SEMOGA MEMBANTU :)

Jawaban:

After shopping We Must Paying(pay) To the cashier


10. what must we do after adding the salf​


pertanyaannya kurang lengkap dan jelas, jdi pertanyaan tersebut tidak bisa dijawab dengan tepattergantung sihh





btw pertanyaanny terlalu pendek buat dijwb

11. What must the boys do after being circumcised


Jawaban:

more mature, not easy to whine, start thinking mature

Penjelasan:

maaf jika ada yang kurang itu yang ter akhir bukan berpikir dewasa mulai pintar maksudnya

semogamembantu


12. what are they must after after drink tea?​


Jawaban:

idk

Penjelasan:

What happens after drinking tea?

Though moderate intake is healthy for most people, drinking too much could lead to negative side effects, such as anxiety, headaches, digestive issues, and disrupted sleep patterns. Most people can drink 3–4 cups (710–950 ml) of tea daily without adverse effects, but some may experience side effects at lower doses

Jawaban:

Though moderate intake is healthy for most people, drinking too much could lead to negative side effects, such as anxiety, headaches, digestive issues, and disrupted sleep patterns

Penjelasan:

Most people can drink 3–4 cups (710–950 ml) of tea daily without adverse effects, but some may experience side effects at lower doses

Maaf jika ada kesalahan✈︎

꧁tiararahmamelinda꧂


13. What must the boys do after being circumcised


Jawaban:

They will spend some time that is unnecessary and unnecessary.

Semoga membantu

Jawaban:

more mature, smarter, begin to be independent.

Penjelasan:

maaf kalau kurang


14. message : you must use hand sanitizer before and after doing your activities​


Jawaban:

kamu harus menggunakan hand sanitizer sebelum dan sesudah melakukan aktifitas.

Penjelasan:


15. you must use hand sanitizer before and after doing your activities​


Jawaban:

kamu harus menggunaka hand sanitizer sesudah dan sebelum melakukan aktifitas.

Penjelasan:


16. 2. Tugas seorang conducting adalah…


Tugas utama dari konduktor adalah untuk menyatukan pemain, mengatur tempo

17. What must you do after your father tells you "Be careful, the floor is wet".plis bantu jawab makasih :)​


Jawaban:

I have to walk slowly and carefully on the wet floor

Penjelasan:


18. (+) you must weaf uniform (-) ? (+) ? (-) she must now cook (+) you must do the enghlis assignment now (-) ? (+) ? (-) you must not play games now (+) you must speak louder (-) ?


1. (+) You must wear uniform

(-) You must not wear uniform

2. (+) She must cook

(-) She must not cook

3. (+) You must do the English assignment now

(-) You must not do the English assignment now

4. (+) You must play games now

(-) You must not play games now

5. (+) You must speak louder

(-) You must not speak louder

Penjelasan:

Saya memperbaiki beberapa kata yang penulisannya salah, dan menjadikan kata-kata tersebut ke negatif/positif secara langsung, jadinya tidak ada perbedaan di keduanya, kecuali pernyataan positif atau negatifnya


19. Materi Bahasa Inggris 10 September 2020*Please answer the questions below!*1. What must you do before you have a test?2. What should you do after having meals?3. What must you do before eating?4. What should you do after you have exercise?​


Jawaban:

1. praying and study

2. clean up and wash the plate

3. praying

4. do cooling down and take a bath

1. prepare for the test, study , and pray
2. wash the dishes
3. wash your hand and pray
4. don’t forget to cool your body down

20. What classes must you take to become a teacher ?What do teachers do after school ?​


• what task must you take to be a teacher?

jawaban:English class also has quite a promising opportunity to be a teacher

▪what do teachers do after school?

jawaban:Teaching his disciples

semoga membantu......

Video Terkait Topik Diatas


all of the tanking following expresion are wrong,except.. Daftar Isi 1. all of the tanking following expresion are wrong,except....


All Of The Following Are Carbohydrates Except

all of the tanking following expresion are wrong,except..

1. all of the tanking following expresion are wrong,except..


where's the option dude?

2. The following areare themeaning of the notice,except....​


Jawaban:

the following wiayour friends have no trouble


3. The following are the exspresions of hope except


Jawaban:thank you for helping me

Penjelasan:


4. The following senteces are the expression of congratulation,except​


Jawaban:

The following sentences are the expression of congratulation,except

=kalimat-kalimat berikut adalah ungkapan ucapan selamat, kecuali

yang jelas aku gatau soalnya apa dan kalimat ucapan selamatnya mana,jadi aku ngasih tau artinya aja


5. The following are the expression ofcongratulations, except?​


Jawaban:

D. I'm sorry to hear that


6. The following sentences are the expression of congratulation except


Artinya::

Kalimat berikut merupakan ungkapan selamat, kecuali

SEMOGAMEMBANTU


7. the following sentences are expression of congratulations,except​


Jawaban:

artinya adalah

kalimat berikut adalah ungkapan selamat, kecuali

Penjelasan:

maaf ungkapan nya mana yah


8. all the following leave-taking expressions are correct ,EXCEPT


Normalnya untuk leave talking
-Ok then see you
-See ya
-Good bye
-I have some business, so i'll leave you

9. the following are the names of minerals, except..​


Jawaban:

Any choice?

Example of some minerals:

1. Phosphor

2. Calcium

3. Magnesium

4. Sodium

5. Iodine

6. Selenium

7. Chromium


10. the following sentences are the expressions of congratulation, except​


Jawaban:

congrats

Penjelasan:

John, congrat your maried


11. The following sentences are the expression of conratulation except


Penjelasan:

kalimat-kalimat berikut adalah ungkapan selamat


12. The following are the expression of congratulations except


Jawaban:

i m "sorry to hearthat

maaf klok salh


13. the following are the expression of hope except​


Karena tidak ada pernyataan lebih lanjut, aku bakalan ngejabarin beberapa contoh expression of hope.

Arti dari soal : berikutiniyangmerupakanekspresidariharapan,kecuali...

Contoh dari expression of hope :

I hope I win the competition.I hope your sister will recover soon.I hope both of Martha and Seenda will win the speech competition.I hope to see you again.I am hoping to finish my essay as soon as possible.Hopefully our school will be renovated soon.I hope that she could do her job properly soon.

Semoga membantu.


14. the following are the kinds of narrative story except​


Jawaban:

fable

legend

fairy tale

folk tale

myth

Penjelasan:

mohon maaf klo salah


15. the following are the kinds of narrative story except​


Jawaban:

berikut ini adalah jenis jenis cerita naratif kecuali

jawaban:

Berikut ini adalah jenis-jenis cerita naratif kecuali

Jawaban:

artistik

Penjelasan:

jika jawabannya membantu tolong di folow ya kak nanti saya folback yah kak


16. the following are the expressions of gratitude, except ​


Jawaban:

karena pertanyaan nya gak jelas

jadi saya artikan ke bahasa Indonesia saja

Berikut ini adalah ungkapan terima kasih, kecuali

Penjelasan:

semoga bermanfaat ✨

semangat belajar ✨;)


17. The following senteces are the expressions of congrotulations, except...


Jawaban:

ini maksudnya mau nerjemahin atau menjawab

Jawaban:terjemahan:kalimat dibawah ini adalah ekspresi dari keberhasilan,kecuali

Penjelasan:


18. all of the self introduction are corrcect ,except​


Jawaban:

pilihannya mana woi dahhh

Jawaban:

a b c d nya mana

Penjelasan:

kalau tulis yang benar dong


19. The following are the structure of the Song, except.....​


Jawaban:

Berikut ini adalah struktur Lagu, kecuali .....

Penjelasan:

diartikan ya maaf ga ada

a

b

c

d

nya


20. the following sentences are the expression of congratulating, except​


except"im sorry about your favourite glass"

semoga membantu


Video Terkait Topik Diatas


Keadaan alam Benua Australia bagian barat adalah....a.Gurun Pasir Besar (Great Sandy Desert), Gibson, dan Gurun Besar Victoria.b...


The Great Victoria Desert Map

Keadaan alam Benua Australia bagian barat adalah....a.Gurun Pasir Besar (Great Sandy Desert), Gibson, dan Gurun Besar Victoria.b.Karang Penghalang Besar (The Great Barrier Reef)c.Dataran rendah Muray Darling. Danau Eyre, Danau Torens, dan Danau Gairdnerd.Pegunungan Pemisah Besar (Great Dividing Range)​

Daftar Isi

1. Keadaan alam Benua Australia bagian barat adalah....a.Gurun Pasir Besar (Great Sandy Desert), Gibson, dan Gurun Besar Victoria.b.Karang Penghalang Besar (The Great Barrier Reef)c.Dataran rendah Muray Darling. Danau Eyre, Danau Torens, dan Danau Gairdnerd.Pegunungan Pemisah Besar (Great Dividing Range)​


Jawaban:

a.Gurun Pasir Besar (Great Sandy Desert), Gibson, dan Gurun Besar Victoria.

Jawaban:

A.Gurun Pasir Besar (Great Sandy Desert), Gibson, dan Gurun Besar Victoria.


2. The camel lives in the desert


Jawaban:

artinya adalah

unta hidup di padang pasir

Jawaban:

apakah maksudnya untuk mengoreksi kalimatnya?

sudah betul kalimatnya

The camel lives in the desert

artinya Unta hidup di padang gurun


3. Berikut bukan gurun yang termasuk ke dalam Great Red Center di Benua Australia adalah A.Gurun Tanami B.Gurun Simpson C.Gurun Gibson D.Gurun Great Victoria Menurut kalian apa?


D.Gurun Great Victoria.
Semoga membantu. Yaitu D. Gurun Great Victoria

Semoga bermanfaat ya.....

4. jenderal nazi yang dijuluki the desert fox adalah?


Jawaban:

Erwin Rommel

Penjelasan:

Erwin Rommel, (The Desert Fox) Rubah Gurun Perang Dunia II.Erwin Rommel merupakan jenderal Nazi Jerman dengan pangkat Field Marshal (Panglima Tertinggi) saat Perang Dunia II berkecamuk. Dia menjabat sebagai Komandan Divisi Panzer Ketujuh saat Invasi Perancis yang berlangsung pada 1940.

CMIIW :)


5. the map is .......... the wall​


JawabanThe map is on the wall

Penjelasan: sorry if i was wrong

The map is on the wall

Terjemahan :

Peta itu ada di dinding


6. the map is .......... the wall


Country maaf kalah salah

the map is on the wall.

jadikan yang terbaik ya <3


7. What aspects of the paper-based map have informed the digital map ?


Jawaban:

What aspects of the paper-based map have informed the digital map ?

Paper-based maps are designed as visual representations of a geographical area, such as a city, that are intended to help people find places and plan a route and navigate their way to an unfamiliar destination. They are typically based on a conceptual model of a 2D bird’s eye view of the physical world that the user looks down on.

Smartphone digital maps are based on a conceptual model of the physical map, using similar elements to show a geographical terrain. However, they also have much more functionality and interactivity added to them.

People can locate themselves, plan the route, and monitor their navigational progress with both map systems. Physical maps can be opened up and spread out to see a whole area. Smartphone maps, however, are constrained by the size of the device screen. To accommodate this they only show a partial area at any given time, so that it is difficult to get an overall map of a region. To compensate the device provides zooming functions at various scales to enable the user to move through, expand or shrink the map. When reading a paper map users have to match where they are with what they are looking at in the map, such as landmarks or street names, in order to locate themselves. Smartphone maps have transformed map reading into more of a follow the dot/arrow experience that is overlaid on a dynamic spatial representation of the environment. (Source: google)

Penjelasan:

Jadi aspek yang dipakai dalam peta digital ponsel pintar berdasarkan pada model konseptual dari peta fisik. Namun, peta digital memiliki lebih banyak fungsi dan interaktivitas yang ditambahkan kedalam programnya sehingga lebih menarik untuk digunakan dibandingkan peta fisik yang terbuat dari kertas.

Semoga membantu ya.


8. Perhatikan nama gurun(1) Gurun Mojave(2) Gurun Gibson(3) Gurun Victoria Besar (4) Gurun Negev(5) Gurun Simpson(6) Great Sandy DesertGurun yang berada di Australia ditunjukkanpada nomor ...a. 1,2,3b. 1,3,4c. 2,4,5d. 3,4,5​


Jawaban:

C. 2,4,5

Penjelasan:

Semoga membantu


9. siapa yang di juluki the desert fox pada perang dunia satu​


Jawaban:

ottoman empire (turki)

Penjelasan:

turki berperang di gurun


10. apa arti it lives in the desert​


Jawaban:

it lives in the desert

=

tinggal di gurun.

___________________________

___________________________

Kosakata:

it lives=>> ia hidup/tinggal

in=>>Di (bisa dalam, di, dll)

Desert=>>Gurun

___________________________

___________________________


11. museum the Victoria Inggris terletak di kota


Terletak di kota London

12. Gladstone.........the prime minister of great britania 5 times during the reign of Queen victoria. A. Is B. Are C. Was D. Were E. Has been


jawabannya adalah C. WasGladstone was the prime minister....

13. the clock..the map.​


the clock in the map?

bisa diisi dengan In, on, is, after, before


14. Museum The Victoria Inggris terletak di kota apakah


MUSEUM VICTORIA TERDAPAT DI LONDON DAN DI KARAWANG

15. 33. Gladstone ... the Prime Minister of Great Britain 5 times during the reign of Queen Victoria. a. is b. are c. was d. were e. has been


Gladstone (a. is) the Prime Minister of Great........

16. the desert is the.... place the water level is very low​


Jawaban:

The desert is the ofone place the water level is very low

Translate:

Gurun pasir adalah salahsatutempat permukaan air yang sangat rendah

Sekian,, Trkmksh...

17. The desert is.... there is no rain


dry (translation: kering)


18. The map is...the wall.


padahal mudah

answer

The map is in the wall

The map is on the wall


19. on the map,the direction of north is in ...... part of the map


the upper part of the map
#CMIIW

20. the victoria falls is a waterfall located


bahasa indonesia
air terjun Victoria merupakan salah satu air terjun paling spektakuler di dunia. Air terjun ini terletak di Sungai Zambezi, yang pada saat ini membentuk perbatasan antara Zambia dan Zimbabwe. Air terjun ini memiliki lebar kira-kira 1 mil (1,6 km), dengan ketinggian 128m (420 kaki).

David Livingstone, penjelajah Skotlandia, mengunjungi danau ini pada 1855 dan menamakannya atas nama Ratu Victoria, sedangkan nama lokalnya adalah Mosi-oa-Tunya, "asap menggelegar." Air terjun ini merupakan bagian dari dua taman nasional, Mosi-oa-Tunya National Park di Zambia dan Victoria Falls National Park di Zimbabwe, dan juga Situs Warisan Dunia UNESCO. Air terjun ini merupakan objek wisata utama di Afrika Selatan.

language= inggris

Victoria Falls is one of the most spectacular waterfalls in the world. The waterfall is located on the Zambezi River, which currently forms the border between Zambia and Zimbabwe. This waterfall has a width of approximately 1 mile (1.6 km), with a height of 128m (420 feet).

David Livingstone, Scottish explorer, visited the lake in 1855 and named the name of Queen Victoria, while its local name is Mosi-oa-Tunya, "the smoke jarring." This waterfall is part of two national parks, Mosi-oa-Tunya National Park in Zambia and Victoria Falls National Park in Zimbabwe, and also a UNESCO World Heritage Site. This waterfall is a major tourist attraction in South Africa.

MOHON DINILAI
di sungai zambezi yang terletak antara zambia dengan zimbabwe

Video Terkait Topik Diatas


Suzan takes 2520 seconds to finish her homework. How long is this in minutes? Daftar Isi 1. Suzan takes 2520 seconds to finish h...


How Long Is 114 Minutes

Suzan takes 2520 seconds to finish her homework. How long is this in minutes?

Daftar Isi

1. Suzan takes 2520 seconds to finish her homework. How long is this in minutes?


Suzan takes 42 minutes to finish her homework

2520 seconds → 42 Minutes

Susan takes 42 Minutes to finish her homework


2. 3. How long is the second break?a. fifteen minutesb. twenty minutesc. twenty five minutesd. thirty minutestolong bantu jawab yang bisa menjawab pertanyaan saya​


Jawaban:

The answer is

A. Fifteen Minutes.

It's because the phrase of "a quarter to eleven o'clock" is means 10:45 a.m./p.m.

How long is the second break?

Berapa lama jam istirahat kedua?

Second break starts from a quarter to eleven until eleven o'clock. It means, fifteen minutes

(Jam istirahat kedua dimulai dari pukul sebelas kurang lima belas menit hingga pukul sebelas. Jadi, itu berarti, 15 menit)

Penjelasan :

A quarter to eleven : 10.45

Eleven O'clock : 11.00

Jadi, 11.00 - 10.45 = fifteen minutes (15 menit)


3. Recess starts at 11:50 am and lasts until 12:10 pm. How long is recess? A. 30 minutes B.15 minutes C. 10 minutes D. 20 minutes​


Jawaban:

d. 20 minutes

Penjelasan:

that because 12:10 - 11:50 = 20 minutes

Jawaban:

Recess starts at 11:50 am and lasts until 12:10 pm. How long is recess?

Jawaban: B. 20 minutes

Penjelasan:

Semoga Membntu

By Answer: Vira Anichi


4. 5. Aliya : How long does the English lesson?a. forty minutesb. eighty minutesC. fortieth minutesd. eightieth minutestolong dijawab soalnya besok dikumpulin​


Jawaban:

B. eighty minutes

saya udah tahu jawabannya

Jawaban:

A.fortyminutes

Penjelasan:

Sorry if wrong


5. bantu kakPanjang sekali sungai ini!a. How long is this river !b. What river this is long !c. What this is a long river !d. How long this river is !​


Soalny:

Panjang sekali sungai ini!

a. How long is this river !

b. What river this is long !

c What this is a long river !

d. How long this river is !

Supayalebihpahamsayaakanmenterjemahkannya(✿^‿^)

Terjemahan:

a. Berapa panjang sungai ini!

b. Sungai apa ini panjang!

c Apa ini sungai yang panjang!

d. Berapa panjang sungai ini!

Nah, jika saya amati seperti nya ini merupakan untuk membuat pernyataan

Jadi jwbn ny kemungkinan adalah a. berapa panjang sungai ini atau a. how long is this river.

Dan juga jawaban yg a dan d sama saja, jdi tinggal pilih saja yg mana yg mau di jawab ya..

Jikakamuinginjawabygdtidakapaapakarenajawabannyasamasajaya..

semoga bermanfaat ya :)


6. How long does the flag ceremony happen?It happens for ... minutes​


Jawaban:

How long does the flag ceremony happen?

It happens for 30 minutes

terjemahan:

Berapa lama upacara bendera berlangsung?

Itu terjadi selama 30 menit


7. How long will we place the milkshake glasses into the freezer?A. Forty five minutesB. Thirty minutesC. Fifty minutesD. Sixty minutes​


Jawaban:

How long will we place the milkshake glasses into the freezer?

A. Forty five minutes

B. Thirty minutes

C. Fifty minutes

D. Sixty minutes

Penjelasan:

"Leave for up to an hour if possible"

(Biarkan hingga satu jam jika memungkinkan)

1 jam = 60 menit (sixty minutes)


8. how long is the song?​


Jawaban:

how long is the song? = berapa lama lagunya?

semoga membantu :)

9. How long is whale' body


Jawaban:

usbsubshzbabBz

Penjelasan:

semoga membantu 。◕‿◕。


10. how long does brian learn craft on Thursday? 11.40-12.20A. trity minutesB. fourty minutesC. fifty minutesD. sixty minutes ​


Jawaban:

B.Fourty Minutes

Penjelasan:

Maaf Kalo Salah


11. 1.how long does the flag ceremony happen?it happens for... minutes.2.how long does the break happen?it happens for..minutes.​


Jawaban:

1. 45 minutes (fourty five minutes)

2. 15 minutes (fifteen minutes)

Jawaban:

1.45 minutes (fortyfive)

2.15 minutes (fifteen)


12. How long should we simmer the mung bean Porridge ? A. For more than thirty minutes B. Thirty minutes is fine C. Less than thirty minutes D. More than a half of an hour​


Jawaban:

The answer is "B. Thirty minutes is fine".


13. .how long is the film​


Jawaban:

maybe 1 hours or 2 hours

Penjelasan:

it seems the question is incomplete


14. 1. a. Bimo wears a small size shirt.b. Kiki wears a long size.How is Bimo?... is ... than ...2. a. Amigo writes a Letter in 18 minutes. b. Amara writes a leter in 14 minutes. How is Amigo? How is Amara?... is ... Than ...


Kiko is taller than Bimo
Amara is faster than Amigo1.kiki ia bigger than Bimo
2.amara ia faster than Amigo

maaf ya kalo salah

15. How long is the course?


Jawaban:

How long is the course?

The course usually takes three months.

Penjelasan:

Berapa lama kursusnya? Kursus biasanya membutuhkan waktu tiga bulan. Jawaban dicetak tebal dan berdasarkan asumsi (sebab tidak terdapat petunjuk dari soal) dan menggunakan bentuk kalimat Simple Present Tense karena menjelaskan aktivitas kegiatan yang berulang.

Simple Present Tense:

(+) Subject + Verb-1 S/ES + Object

Semoga membantu ya.


16. How long do they go jogging? they go jogging for ... minutes​


Jawaban:

apakah ini bebas?

jawaban bebas:

Before

Theygojoggingfor...minutes

After

Theygojoggingfor35Minutes

jawaban asli/dari teks:

-

alasan karena tidak ada:

alasannya adalah karena tidak ada teksnya jadi hanya bisa jawaban bebas

nah jadi aku tulis jawaban bebasnya gpp ya

kalo ada foto atau teksnya kirim di pertanyaan lain

atau jika bisa kirim/tulis teksnya

tulis atau kirim ke komentar

nanti jawabannya akan segera saya jawab


17. how long is the promotion? ​


Jawaban:

15 days.

Penjelasan:

The promotion lasted 15 days. It says "6th - 20th July 2021".

Sorry if it's incorrect.


18. how long should we allow rice to rest before serving? A. 10 minutes B. 15 mjnutes C. 20 minutes D. 30 minutes​


Jawaban:

B

Penjelasan:


19. How long do we need to try the recipe until it is ready to be served ?... Minutes​


Jawaban:

45 menit

Penjelasan:

Prep time: 20 menit

Cook time: 25 menit

20+25=45 menit

tapi karena 45 menit gaada di pilihannya

maka, bisa jawab 25 menit dimana itu waktu memasaknya


20. How long is whale' body


Jawaban:

200 tons,100 feet long

Penjelasan:

maaf kalo salah


Video Terkait Topik Diatas


the........absorbs large amounts of water from undigested food Daftar Isi 1. the........absorbs large amounts of water from undi...


A Researcher Is Gathering Large Amounts Of Data

the........absorbs large amounts of water from undigested food

Daftar Isi

1. the........absorbs large amounts of water from undigested food


the mineral absorbs large amounts of water from undigested foodmenyerap air dalam jumlah besar dari makanan yang tidak tercerna. smoga bermanfaat

2. answer a cow will .......large amounts of milk over its like time


Answer a cow will produce large amounts of milk over its like time.jawabannya: produce

semoga membantu! :D

3. which one is used for transporting large amounts of goodsa. aeroplaneb. taxic.rowing boatd. cargo vassel​


Jawaban:

d.cargo vassel / kapal cargo

semoga membantu ya

[tex]{\boxed{ \tt \: \: \orange{Xmatch22 \: pakar \: }√{ }}}[/tex]

which one is used for transporting large amounts of goods

a. aeroplaneb. taxic.rowing boatd. cargo vassel

[tex]{\boxed{ \tt \: \: \orange{JAWABAN}{ }}}[/tex]

1. d. cargo vassel karena kapal kargo merupakan jenis kapal khusus untuk membawa barang barang dalam jumlah sangat berat dan banyak dan di salurkan kepada ke pelabuhan di semua negara maupun di daerah sendiri nya.


4. terjemahkan!A large area of the sea is a....​


Jawaban:AREA LUAS LAUT ADALAH

Penjelasan:

Jawaban:

Artinya adalah"Sebagianbesarwilayahlaut"

Maaf kalau salah

#BukanAhliBahasaInggris


5. arti dari Eating large amounts ofharmful effects on our health(tolong dong jawab mu ngupil tugas ni plisss)​


artinya adalah Makan dalam jumlah besar

efek berbahaya pada kesehatan kita

Jawaban:

Memakan banyak hal yang berefek bahaya bagi kesehatan kita / membahayakan kesehatan kita dalam jumlah besar

Maaf kalau salahh


6. 23. A large area of the sea is a​


Jawaban:

Ocean (Samudra)

Maafkalosalah

followaqdanjadikanaqterbaikya...

SALAMBRAINLY

Jawaban:

ocean (samudera)

because

ocean is a very large area of the sea and is a body of water that composes much of a planet's hydrosphere

Semogamembantu

jadikanjawabanterbaikya


7. Which one is used for transporting large amounts of goods? a. Aeroplane b. Taxi C. Rowing boat d. Cargo vessel ö​


Jawaban:

D cargo vessel

semoga membantu

D. Cargo Vessel

Kapal kargo atau kargo adalah kapal dagang yang mengangkut kargo, barang, dan material dari satu pelabuhan ke pelabuhan lainnya.

8. 1.which vehicle has four whells?2.the folowing transports use a machine,except....3.where do we find a aeroplane?4.which one is the expresion of giving instruction?5.which one is uswd for transporting large amounts of goods​


Jawaban:

1.a car.

2.bicycle.

3.on the airport

4. unknown

5.a car or a truk


9. sudden fall of large amounts of soil and rocks down the side of mountain?? (in english)


magma (?) maybe...
because magma is a "batuan panas"
Kejatuhan minyak dan batu secara tiba tiba dalam jumlah yang besar di bagian bawah (lereng) gunung

10. Which one is used for transporting large amounts of goods?a. Aeroplane b. Taxic. Rowing boat d. Cargo vessel bantu dijawab ya kakak​


jawabannya B.

karenauntukmengangkutsebuahbarangjumlahbesar,harusmenggunakantaxi.


11. The antonym of large is...


Jawaban:

big = besar

Penjelasan:

maaf klw salah

Jawaban:

Full or Small


12. a) Which type of storage device will be used by a largeorganisation with large volumes of data where speedof access is not important?b) What kind of data access will be used by this device?​


Jawaban:

A) makes it fairly slow to find and retrieve data so it would not be much use to store data that you needed to get hold of quickly.

B). The need to search from the beginning of the storage medium makes this type of data access very slow.

i hope this answer helps you


13. the synomin of "large" is


large (besar) >< big (besar)synonim of "Large" is BIG

14. denias'saya."it is large", what is the synonym of"large"tolong saya​


Jawaban:

small

Penjelasan:

klok salah maaf y ........


15. What is the topic of the announcement above?A. Students’ associationB. Teachers’ gatheringC. Students’ association officeD. School’s gatheringE. Students’ gathering​


Jawaban:

E. student's gathering

Penjelasan:

the students association will hold a "students gathering"

Jawaban:

[tex]\huge {\orange { Jawaban } }[/tex]

A.

Penjelasan:

Translate Indonesia:

PENGUMUMAN

Himpuanmahasiswaakanmengadakanacaratemusiswauntuk

SiswakelasVllpada15agustusdiaula

Harapsemuasiswadatang

Untukinformasilebihlancut

HubungiRudydikantorHimpuanMahasiswa

HimpunanMahasiswa

[tex]{\boxed{\boxed{\color{blue}semoga \: membantu \ maaf \: kalo \: salah}}} [/tex]


16. The following phrase is not the job of a market researcher, namely​


Jawaban: frasa berikut bukan pekerjaan seorag peneliti pasar yaitu


17. The comparative of " large " is


Jawaban:

small

Penjelasan:

arti dari soal..

perbandingan dari besar adalah

jawabannya:

kecil=small


18. Denias saya :the school yard is large what is the antonym/oppesite of large...


Jawaban:

Small

Penjelasan:

Large (besar) jadi lawan kata nya Small (kecil)


19. A very large of sea is called dalam bahasa indonesianya


Jawaban:

Lautan yang sangat luas


20. there is a large number of or there are a large number of


Answer:
________

There is a large number of or there are a large number of?

KEDUANYA DAPAT DIGUNAKAN

=> Tergantung sudut pandang orang yang berbicara atau mengucapkannya. Apakah dia menganggap objek yang dia akan/sedang bicarakan adalah objek yang dianggap tunggal(singular) atau jamak(plural).

Example :
° There is a large number of people over there (Ada banyak orang disana)
Kenapa menggunakan is?
Karena orang yg mengucapkannya menganggap orang yg dia bicarakan adalah objek tunggal karena dia menganggap kata "orang" dalam kalimat diatas sdh utuh/keseluruhan.Analogi kalau dalam bahasa indonesia itu seperti "Pars pro toto" yaitu menyebutkan satu atau sebagian objek yg sedang dibicarakan untuk mewakili secara keseluruhan(semuanya).

=> ° There are a large number of people over there (Ada banyak orang disana)
Kenapa menggunakan are?
Karena orang objek yg sedang dibicarakan dianggap jamak(plural),kata "orang"yang dimaksud diatas mengacu ke beberapa orang yang dimaksud,bisa aja orang yg dia maksud adalah : H. Romli,Elsa,Rini,Cici,Lala,Toni,Tari,Helen,Dani,dan lain-lain. Kalau dalam bahasa Indonesia seperti "Totem pro parte" yaitu untuk mengungkapan keseluruhan objek padahal yang dimaksud hanya sebagian objek saja sprti Objek H.Romli,Elsa,Rini,dll, sprti yg sy sebutkan di atas.

KESIMPULANNYA:
KEDUANYA DAPAT DIGUNAKAN TERGANTUNG SUDUT PANDANG ORANG YANG AKAN ATAU SEDANG MEMBICARAKAN OBJEK YANG DIMAKSUD, DIA ANGGAP SEBAGAI OBJEK TUNGGAL(SINGULAR) ATAU DIA ANGGAP SEBAGAI OBJEK JAMAK(PLURAL)

*Terima kasih*

Video Terkait Topik Diatas