• Are-making-the children-sand castle-the-beach-on Daftar Isi 1. • Are-making-the children-sand castle-the-beach-on 2. Artinya t...


Waves Dropping Sand On The Beach

• Are-making-the children-sand castle-the-beach-on

Daftar Isi

1. • Are-making-the children-sand castle-the-beach-on


the children are making sand castle on the beach

2. Artinya this is a beach riko is lying on the sand


Riko sedang memainkan pasir di pantai

itu rangkaian kata bree


3. I (lie) on the sand while my friends (swim) at the beach last week​


Jawaban:

was lying - were swimming

went - didn't come


4. 1.The people (walk) on the beach. 2.People (talk) to each other at the beach. 3.Some people (sail) in the ocean. 4.We (surf) the waves. 5.Children (play) in the sand and water. 6.We (cross) the ocean in a boat. 7.We (arrive) at the island with the mountain. 8.We (travel) 5 miles to get to the beach. 9.We (wander) around on the beach. 10.We (collect) some small shells to take home.


Jawaban:

1. the people "Walked" on the beach

2. people "Talked" to each other at the beach

3. Some people "sailed" in the ocean

4. we "Surfed" the waves

5. Children "Played" in the sand and water

6. We "Crossed" the ocean in a boat

7. We "Arrived" at the island with the mountain

8. We "Travelled" 5 miles to get to the beach

9. we "Wandering" around on the beach

10. we "collected" some small shells to take home.

Penjelasan:

Semoga Membantu :)


5. they.....(make)a sand castle in the beach​


Jawaban:

They Madea sand castle in the beach

Semoga bermanfaat

#BelajarDiRumah


6. the boys make a beautiful sand castle in the beach​


Jawaban:

seorang lelaki membuat sebuah istana pasir yang indah di pantai

Jawaban:

the boys make a beautiful sand castle in the beach

Penjelasan:

anak laki-laki membuat istana pasir yang indah di pantai


7. Change the following sentences into Present Continuous Tense in form of (+), (-), (?). My sister and brother (play) sand on the beach?​


Jawaban:

my sister and my brother are going to play sand on the beach (+)

my sister and my brother are not going to play sand on the beach (-)

are my sister and my brother going to play sand on the beach? (?)

Penjelasan:

semoga membantu ya

good luch and have a great day!!

Jawaban:

(+) My sister and my brother are playing sand on the beach

(-) My sister and my brother aren't playing sand on the beach

(?) Are my sister and my brother playing sand on the beach?

Penjelasan:

Present continuous tense. Patterns:

(+) S + Be + V (-ing) + O

(-) S + Be + Not + V (-ing) + O

(?) Be + S + V (-ing) + O ?


8. Last holiday, P6 students went to Senggigi Beach by bus. They enjoyed the beautiful waves. They _________________ sandcastles on the beach.​


Jawaban:

built

Penjelasan:

Menurutku mereka "membangun" istana pasir di dalam paragraf ini. Maka jawabannya adalah V2 dari membangun, yaitu "built".


9. it is a ... hte children play sand and build sand castles in the beach​


Jawaban:

favorite

Penjelasan:

maaf kalau salah


10. ubalah kalikat berikut ke dalam bntuk negatif dan introgatif we made sand catles on the beach tolong jawab​


Jawaban:

(?) Are we Made sand Catles on the beach?

(-) We aren't Made sand catles on the beach


11. soal bahasa Inggrison Sunday I went to the beach the beach was the beautiful I play the play sand and i'm homeubah ke bahasa Indonesia.....​


Jawaban:

bahasa indonesia =

Pada hari Minggu , aku pergi ke pantai . Pantainya sangat cantik , Aku bermain pasir dan lalu aku pulang ke rumah .

Penjelasan:

semoga membantu

Jawaban:

pada hari minggu aku pergi ke pantai pantai itu indah aku bermain pasir bermain dan aku pulang

Penjelasan:

semoga membantu yaa

maaf klo salah


12. I really like the beach. I think the beach is very, very beautiful. Starting from the view of the beach in the Form Sunrise and Sunset, beach atmosphere, the waves that make the heart calm. The pink beach sand makes this beach Sand very beautiful. The beach which has Pink Sand is located in East Lombok. On the beach we can find. Blue Sea. When we dive there, are bors of animals on the Seabed and in the deepest sea. Sea animat Such as small medium to large fish, turtles, Starfish, Seahorses Oc to puses and many more. The Scenery in the sea is very beautiful.tolong diubah ke simple past, masih kurang paham. thank you:)​


Jawaban:

I really liked the beach. I thought the beach was very, very beautiful. Starting from the view of the beach in the Form Sunrise and Sunset, beach atmosphere, the waves that made the heart calm. The pink beach sand made this beach Sand very beautiful. The beach which had Pink Sand was located in East Lombok. On the beach we could find. Blue Sea. When we dived there, were bors of animals on the Seabed and in the deepest sea. Sea animat Such as small medium to large fish, turtles, Starfish, Seahorses Oc to puses and many more. The Scenery in the sea was very beautiful.

Penjelasan:

Rumus untuk Simple Past Tense adalah sbb:

Subject + verb + ed

Sedangkan untuk to be, to have, to do bisa dilihat sbb:

To be: I, She/He/It = was

           You, They, We = were

To have: had

To do: did

Contoh:

I walked to the market.

She was there.

They had a lot of games.

He did that.

Semoga dapat membantu.


13. She is playing sand... the beach​


Jawaban:

In : Di

Dia bermain pasir di pantai.

She is playing sand in the beach​.

Semoga membantu^^

Maaf kalau salah^^


14. arti how long can the beach produce the best waves​


Jawaban:

berapa lama pantai bisa menghasilkan ombak terbaik

maaf kalau salah


15. 13. A boy:... ? Big brother: There is huge amount ofsand along this beach.O How much sand is there at the beach?O How many sand is there along the beach?O How much sand are there along the beach?O How many sands are there at this beach?​


Jawaban:

A. How much(tidak terhitung) sand is there atau the beach?

Penjelasan:

moga membantu yaw^-^


16. sally...a heart on the beach sand last week. a. drawsb. drewc. drawingd. draw​


Jawaban:

drew

Penjelasan:

karena kata last week menunjukan hal yang telah berlalu/dilakukan maka kata yang benar untuk kejadian yang telah berlalu adalah drew


17. 1.the sun was bright and the waves calm.2.We could frel trh waves and smooth sand on our feet.3.After walking for a distance,we decided to havr a rest.4. We sat on the sand at the beach.5.Not far from us,there was an old fisherman.Bantu cari tense dan question tagnyaBantu nya pliss


tapu maaf yah aku baru tau no1 Matahari bersinar terang dan langit sangat tenang

18. Ubahlah kalimat ini menjadi present continous tense: The waves never planned to settle on the beach, they always come back rolled into the ocean ??


the waves are never planning to settle on the beach, they are always coming back rolled into the ocean

19. we can make... on the beacha. sand castelb. libraryc. cinemad. bankbantu jawab​


Jawaban:

A. Sand Castel

Karena dipantai kita bisa membuat Sand castel/istana pasir


20. we must be near the beach...we can hear the waves​


Jawaban:

we must be near the beach so we can hear the waves

( mohon maaf bila ada kesalahan :)) )

Penjelasan:


Video Terkait Topik Diatas


The face area of a cube is 484 cm2. The surface area of cube is …. Daftar Isi 1. The face area of a cube is 484 cm2. The surface...


What Is The Area Of This Face

The face area of a cube is 484 cm2. The surface area of cube is ….

1. The face area of a cube is 484 cm2. The surface area of cube is ….


Jawaban:

2904cm²

Penjelasan dengan langkah-langkah:

surface area = 6 × face area

= 6 × 484

= 2904cm²


2. What is the purpose of “this area is protected by video surveillance “


To warn them that this area was protected by video surveillance


3. Keep this area clear."" What is the antonym of the underlined word?


Jawaban:

Where is the underlined word?

Clean = Dirty


4. What is the area of the figure?


Jawaban:

80ft^2

Penjelasan dengan langkah-langkah:

jawaban ada di gambar, semoga membantu


5. the face area of a cube is 36 cm2 find the volume of cubes



[tex]l = s \times s \\ \\ l = 36cm {}^{2} \\ s = \sqrt{36} \\ s = 6cm \\ v = s \times s \times s \\ = 6 \times 6 \times 6 \\ = 216cm {}^{3} [/tex]

6. What is the area of the triangle shown below


a = 5

b = 5

c = 8

Keliling

= a + b + c

= 5 + 5 + 8

= 18

s = 1/2 x keliling

s = 1/2 x 18

s = 9

Luas

= √(s(s - a)(s - b)(s - c))

= √(9(9 - 5)(9 - 5)(9 - 8))

= √(9 x 4 x 4 x 1)

= √144

= 12 satuan luas


7. what is the area of the figure?​


L = ((1,5 + 2,5 + 1,5) × 5) - 2 × (2,5 × 3,5 ÷ 2)

L = (5,5 × 5) - 8,75

L = 27,5 - 8,75

L = 18,75cm²


8. The volume of the block is 1,920cm3 what is the surafce area of the block


Sorry if wrong bro .

9. What is the area of ​​the planet Uranus...


Jawaban:

8.083 billion km²

Penjelasan:

Uranus is the seventh planet from the Sun. Uranus is a planet that has the third largest radius and the fourth largest mass in the Solar System.

may be useful


10. the area of a square is 49cm what is the perimeter of the square



[tex] {s}^{2} = 49 \\ s = \sqrt{49} \\ s = 7 \: cm\\ \\ perimeter \: = 4s = 4(7) = 28 \: cm[/tex]

11. What is the area and height of the island of Sumatra...


Jawaban:

Area: 473,481 km²

Altitude: 3,805 m

Area rating: 6th

Penjelasan:

Sumatra is the sixth largest island in the world located in Indonesia, with an area of 473,481 km². The population of this island is around 57,940,351. This island is also known by other names, namely Percha Island, Andalas, or Suwarnadwipa

Area 473,481 km2
6th area rank
The highest point of Mount Kerinci (3,805 m)

12. He has a round face. What is the meaning of "round face"?


round face is Muka yang bulatkalo salah sih artinya wajah bulat

13. what is the shape of her fAce?​


Apa bentuk wajahnya?

ini menanyakan bagaimana bentuk wajah perempuan tsb, apakah seperti kotak, bulat/lonjong, atau segitiga.

semoga membantu dan bermanfaat :)


14. the area of a rectangle is 21 cm2. the lenght of this rectangle is 7 cm. what is the width of the rectangle


Penjelasan dengan langkah-langkah:

width = area/lenght = 21/7 = 3 cm


15. what is the shape of her face​


What - is - the - shape - of - her - face

Seperti apakah bentuk wajahnya ("Nya" untuk perempuan)

mybe the shape of his like a round or oval

thank you and hope that helps...


16. Find the length of one edge of each cubeThe area of the shaded face is 196 m2.​


Jawab:

Length of one edge = [tex]\sqrt{196} = 14 m[/tex]


17. he area of each face of a cube is 64 m². What is the length of one edge of the cube? a. √64 b. ∛64


Jawaban:

a

Penjelasan dengan langkah-langkah:

[tex] \sqrt{64} \times \sqrt{64} = 64[/tex]


18. What is the meaning of "Face" ?​


Jawaban:

Mata pelajaran : bahasa Inggris

"What is the meaning of "Face" ?"

(Apa arti dari "Wajah"?)

jawab(answer):

face or face is the front part of the human head, covering from the forehead to the chin, including hair, forehead, eyebrows, temples, eyes, nose, cheeks, mouth, lips, teeth, skin, no one face is absolutely the same, even at even identical twins.

(wajahataumukaadalahbagiandepandrkepalamanusia,meliputidariwilayahdahi hingga dagu, termasuk rambut, dahi, alis, pelipis, mata, hidung, pipi, mulut, bibir, gigi, kulit, tidkada satu wajahpun yang serupa mutlak, bahkan pada manusia kembar identik sekalipun.)

°pls mark the brainliest answer if it is correct°

(plis jadikan jawaban tercerdas jika benar)

°hope this answer helps°

(semoga jawab ini membantu)

#terimakasih#semangatbelajar


19. This area is near the beach. The temperature is hot. The name of this habitat is the


Jawaban:

Green turtle nesting grounds

Penjelasan:

Semoga Membantu.. Semangat-!!


20. notice: this area under 24 hours video surveillance.-what is the text about?-what is the purpose of the text?


1.The area was under 24 hours video surveillance

2.To warn everyone that the area was 24 hours video surveillance


Video Terkait Topik Diatas


Yudi has 60 books, and 90 pencils. He want to share his books and pencils to his friends with the same amount. Most parts obtain...


Gavin And His Three Friends Want To Share

Yudi has 60 books, and 90 pencils. He want to share his books and pencils to his friends with the same amount. Most parts obtained his friends are ….

Daftar Isi

1. Yudi has 60 books, and 90 pencils. He want to share his books and pencils to his friends with the same amount. Most parts obtained his friends are ….


Jawaban:

2 books and 3 pencils can share to 30 friends


2. Indra and his friends want to have artiny


Jawaban:

Indra ,ingin mempunyai Teman

harusnya Pertanyaannya

Indra Want To Have Friend

semoga Benar yeah


3. Arti Indra and his friends want to have artiny


Jawaban:

Indra dan temannya ingin memiliki..

semoga membantu..


4. I want to share apa artinya jawab​


Jawaban:

Saya Ingin Membagi

Penjelasan:

I = Saya

Want To = Ingin

Share = Membagi

Semoga membantu

Jawaban:

Saya Ingin Membagi

I = Saya/Aku

Want To = Ingin

Share = Berbagi/Membagi

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

• Rincian Yang Berkaitan •

1. I Don't Wont To Share = Saya Tidak Ingin Berbagi

2. I Don't Wont To Share It = Saya Tidak Akan Membaginya

3. I will share it = Saya Akan Membagikannya

★ Dan Masih Banyak Yang Lainnya ★

Penjelasan:

#LearnWithBrainly

#TetapJagaKesehatan&PatuhiProkes^^

#TetapStayAtHomeDanIngat5M

#TetapSemangatBelajarDimasaPandemi

#LikeRateJadiinYangTerbaikYa:')

✨ SALAM SUKSE UNTUK KALIAN SEMUA ✨


5. Ade and his friends go to the mountain.they like...​


Jawaban:

to go to mountain

Jawaban:

Climbing the mountain together

Sorry for the wrong answer :(


6. what do you say to your friends if you want to ask her hisattention?​


Jawaban:

please pay attention to me

Jawaban:

I immediately asked him politely

( Saya segera bertanya dengan sopan )

Contoh :

Hi Wendy , What does this example question mean? I don't understand

( Hai Wendy , Apa maksud dari contoh pertanyaan ini? Saya tidak mengerti )

Penjelasan:

Maaf kalo salah


7. Rita is so.....she doesnt want to share her luch even though sh knows her friends is hugry


Jawaban: selfish


Maaf kalo salah

8. Galang and his friends (go) to school every day​


Jawaban:

maksudnya apa ya kak? ini yang ditanyakan apa?

Jawaban:

Galang and his friends (go) to school every day.

Artinya: Galang dan teman-temannya (pergi) ke sekolah setiap hari.

Penjelasan:

Semangatt semoga bermamfaat :)


9. just want to share and congratulations for the lucky ones ...


Jawaban:

Yes,thanks

Penjelasan:

Thank you....


10. Andi ... to mall with his friends yesterday and ... a new ​


Jawaban:

1.Go

Penjelasan:

maaf kalo salah!!!

Jawaban:

is&have

semoga membantu

11. How did the writer and his friends go to yogyakarta


The Writer And His Friend Go To Yogyakarta By Vehicle


12. Joshua and his friends are going to school on foot


Arti dari kalimat "Joshua and his friends are going to school on foot" adalah Joshua dan teman-temannya pergi ke sekolah berjalan kaki. Tense yang digunakan pada kalimat ini adalah present continuous tense.

Pembahasan

Arti per kata pada kalimat di atas adalah

Joshua and his friends : Joshua dan teman-temannyaare going : pergito school : ke sekolahon foot : jalan kaki

Tense yang digunakan pada kalimat di atas adalah present continuous tense. Formulanya adalah

(+) subject + am/is/are + verb-ing

(-) subject + am/is/are + not + verb-ing

(?) am/is/are + subject + verb-ing?

Subjek dari kalimat di atas adalah Joshua and his friends. Ini menunjukkan subjeknya adalah jamak. Sehingga, auxiliary verb yang digunakan adalah are.

Pelajari Lebih Lanjut

Materi tentang present continuous tense pada https://brainly.co.id/tugas/5591892

#BelajarBersamaBrainly

#SPJ1


13. . one day three weeks ago john’s friends visited him to his house because he …… off his bike


Jawaban:

fell

Penjelasan:

fell, sebagai bentuk verb ke 2 dari fall (jatuh) untuk kalimat simple past tense.

Dari kata visited dan adanya keterangan waktu one day three weeks ago kita bisa simpulkan ini adalah kalimat simple past tense.

Semoga bermanfaat.


14. Good morning miss and friends I want to introduce myself​


Jawaban:

My name is Puan Maharani. I was born in Indonesia. My hobby is make the people of Indonesian feel happy. Thank you

Jawaban:

Selamat pagi Bu dan teman-teman, saya ingin memperkenalkan diri.

Penjelasan:

kalimat ini biasanya digunakan ketika kamu mau memperkenalkan identitas mu.

Semoga Bermanfaat Dan Bisa Membantu :)


15. Where do Edo and his friends go at 01.30? A. Edo and his friends are flying kites B. Edo gets up and takes a bath C. Edo and his friends love reading D. Edo and his friends go to the library​


d. Edo and his friends go to the library

jadiin jawaban terbaik ya :)

Jawaban:

D

Penjelasan:


16. Apa artinya I and his friends go to the park


saya dan temannya (dia laki-laki) pergi ke taman (itu)

17. 2. Doni needs a ball. He and his friends want to play in the field in the afternoon​


so, what the questions???

Jawaban:

buy the ball

Penjelasan:

soalnya kurang jelas dan maaf kalau salah


18. Boy and his friends ..... to go fishing this weekend *​


Jawaban:

Boy and his friends are going to go fishing this weekend


19. Joshua and his friends..going to school on foot


Joshua and his friends go to school on foot together

Joshua and his friends *are* going to school on foot

Penjelasan: to be yang tepat adalah *are* karena ada lebih dari satu subjek

Semoga membantu ^^

20. one day three weeks ago john's friends visited him to his house because he... off his bike​


Jawaban:

took

Penjelasan:

took disini merupakan makna dari kata kata "off his bike", dimana jika diterjemahkan lebih lanjut memiliki makna mengambil sepeda nya.


Video Terkait Topik Diatas


Lemon butter milk frozen yogurt What is the label about? Daftar Isi 1. Lemon butter milk frozen yogurt What is the label about? ...


4 Oz Of Frozen Yogurt

Lemon butter milk frozen yogurt What is the label about?

Daftar Isi

1. Lemon butter milk frozen yogurt What is the label about?


Jawaban:

lemon buttermilk yogurt beku

Penjelasan:

semoga membantu:)


2. cerita the wizard of oz


Penyihir Oz (bahasa Inggris: The Wonderful Wizard of Oz) ialah bacaan anak karya Lyman Frank Baum danilustrasinya dibuat oleh W.W. Denslow. Karya ini awalnya diterbitkan oleh George M. Hill Company di Chicagopada tahun 1900, dan masih dicetak sampai kini. Cerita ini mengisahkan tentang seorang anak gadis bernamaDorothy Gale di Negeri Oz. L. Frank Baum mempersembahkan buku ini "untuk kawan dan kameradku yang baik, isteriku," Maud Gage Baum. Parasejarawan, ekonom, dan sarjana sastra telah mengembangkan berbagai penafsiran politik dari cerita ini.

3. the wizard of oz dalam bahasa inggris


di artikan ke bhasa indonesia kah



4. Cerita Wizard of Oz dalam bahasa inggris


Dorothy, a girl who lives in Kansas with my uncle and aunt. They lived in a modest house with a large meadow which is described completely gray. Dorothy also lived with her dog, Toto.

One day, uncle Dorothy saw a tornado in the distance and warn everyone to take shelter in the basement. But since being saved Toto, Dorothy has not had time to reach the door to the basement when the wind storm hit their home. Dorothy then rotate with the home wind, drifting away and eventually landed in the middle of nowhere. From this experience Dorothy begins.
The original book cover th edition. 1900

The original book cover th edition. 1900

Turns Dorothy shared her house landed in an imaginary country, where everything looks beautiful and colorful, with a garden and flowers and blue sky charming. However, Dorothy wants to go back to its original place in Kansas and was reunited with his uncle and aunt. "There is no place like home" is Dorothy answer to the question why he wanted to go back to Kansas that completely gray. Living in the country turns a small group of adults and of Dorothy advised them to go to the Emerald City of Oz, and meet with the Oz which they can help Dorothy return home. So proceed towards the little girl kenuju emerald city of Oz appointed. Well, in this journey he met with three other main character in this story, which always accompanied him on trips next.

First, Dorothy meets the Scarecrow, 'a' scarecrow is pegged at a wooden stake in the middle of the garden to scare crows nakutin. Scarecrow wants to have a real brain, and not a pile of hay stuffed in his head, so that he can think and smart as others. So he ended up walking together to the place of Oz Dorothy to invoke give him brain in his head and walk the two of them went on.

In the next journey, they meet with the Tin Woodman were stuck in a tree being felled timber. They then helped the Tin Woodman and the Tin Woodman because it wanted to have a real heart in his chest so he could truly love, then follow it with two of his new friend to the place of Oz.

When entering the forest they met with a lion, who despite his roar sounds very scary, but actually he was afraid. The lion was eager to have the courage to be truly be king of the jungle as the name commonly given to the lions, and hope the Oz could give. So the four of them walk toward the emerald city of Oz is.

Journey to Oz this place is not easy at all. There is always a hurdle in many forms, whether it is a physical barrier such as a deep chasm or a rushing river, or in the form of an enemy or other annoying creature. Each face of obstacles that they work together and to provide what each had, skill to cut timber from the Tin Woodman, the ideas of observation and experience the Scarecrow, the Lion's roar death, and charisma of a simple girl Dorothy, until finally they managed to reach the emerald city of Oz. However, after passing through so many obstacles tired it turns out the answer is not simply obtained directly from the Oz. Still there are other tasks that require them to do so the trip again, until finally they find an unexpected reality and again and again take a trip full of obstacles. In the whole trip that Baum pour moral messages, as told so that the message that I think is very basic it can be very down to earth.

Things always resonates throughout the story is that we ultimately have to believe in yourself, in your own strength that actually always there within us. But often times we felt did not have any and then fought to have it, which often brings us anyway back into themselves to find it. These forces, if united, would be very valuable capital. This I can be seen in a variety of dimensions, whether in dimensions when faced with problems of everyday life, in work, in the management of the organization, to the spiritual dimension (where happiness and even God finally we find in ourselves / our own hearts). Capital believe in yourself is what I think is very fundamental. In the end the four companions managed to overcome all obstacles not by any outside themselves, but from donations strength from within themselves. Scarecrow who was not smart because it does not have a brain, in the end the most frequently brilliant ideas to solving the problem. The Tin Woodman who feel they have turned out to be the most rapid heart fell in pity, and the lion in some situations succeeded in removing the courage within himself to help his friends. Dorothy itself as long as it was found to capital is very important and useful, but not realizing it.



5. 1.apa nama yogurt di atas gambar ini? 2.apakah yogurt minuman asam dan mengalami diare? 3.kenapa yogurt minumannya asam dan mengandung? 4.Tuliskan Ide PokokCerita "Berbahaya Minum Yogurt


Jawaban:

Cimoryyoghurtdrinkrasastrawberry.tidakasamsamasekali,danyoghurtiniterkenalsangatsehat.karnasebagaibesaryoghurtmengandungasamsitrat.

Penjelasan:

maaf kalau salah tapi tolong jangan dihapus jawabannya dosa tahu.


6. Karangan cerita the wizard of oz


itu cerita tentang penyihir

7. Mengapa dalam pembuatan yogurt harus menggunakan yogurt juga​


Jawaban:

ya biar jadi yogurt!

Penjelasan:

biar jadi


8. recipe.1. WeightWeight can be measured in kilos, pounds, oz. Look at the examples.250 gram of riceb. 3 pounds of potatoes2 oz. of buttera.C.2 oz.of butter​


Jawaban:

yg ditanyakan apa?

hehehee


9. Point of view from Frozen story? 2 Paragraph.


POINT OF VIEW FROZEN

The protagonist, Elsa, is the older of the two daughters of the king and queen of Arendelle, who die when the girls are still young. Elsa, who succeeds the throne, has a terrible secret she cannot share even with her beloved younger sister, Anna. Elsa possesses the magical power to freeze anything and anyone at will.

In a recent issue of the weekly Sunday Mainichi magazine, columnist and editor Akio Nakamori discussed the sisters.

“Elsa and Anna coexist in every woman. Who is Elsa?” he wrote. “She represents talented women who have no reason not to make full use of their natural gifts. But instead of living up to their full potential, they resign themselves to ‘freezing’ their natural gifts or magical power in Elsa’s case and living a life of mediocrity like Anna, who is expected only to wait passively for her prince.”


10. Gaya bahasa the wonderful wizard of oz ​Bahasa indo​


Jawaban:

maksudnya

Penjelasan:

aku gak ngerti


11. cerita the wizard of oz dalam bahasa inggris


Apa di internet gak ada ???

12. Rylon company produces two types of perfume, namely Brute(B) and Chanelle(C). The materials needed to produce both are purchased at $3 per pound. Processing 1 lb of material requires 1 hour of laboratory work. One pound of ingredients can produce 3 oz of Regular Brute (RB) and 4 oz of Regular Chanelle (RC). The RB can be sold for $7 per oz and the RC can be sold for $6 per oz. Both perfumes can be further processed and produce Luxury Brute (LB) and Luxury Chanelle (LC) with selling prices of $18/oz and $14/oz, respectively. One oz of processed RB requires an additional 3 hours of laboratory work and costs $4 and produces 1 oz of LB. One oz of processed RC requires an additional 2 hours of laboratory work and costs $4 and produces 1 oz of LC. Each year Rylon has a maximum purchasing power of 4000 lb of material and 6000 hours of laboratory work. Formulate PL that can be used to maximize profits. It is assumed that laboratory costs are fixed costs.


Linear Programming Model

max  7 X1 + 6Y1 + (18-4) X2 + (14-4) Y2 - 3Z

Z = ( X1 + X2)/3

Z = ( Y1 + Y2 )/4

Z ≤ 4000

Z + 3 X2 + 2Y2 ≤ 6000

X1 ≥ 0 , X2 ≥ 0 , Y1 ≥ 0, Y2 ≥ 0 , Z ≥ 0

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Decision Variables

X1 amount of Regular Brute sold yearly (ounces)

Y1 amount of Regular Chanelle sold yearly (ounces)

X2 amount of Luxury Brute sold yearly (ounces)

Y2 amount of Luxury Chanelle sold yearly(ounces)

Z amount of raw materials purchased yearly(pounds)

If you choose Decision Variables as:

X1 amount of raw material in Regular Brute (pounds)

Y1 amount of raw material in Regular Chanelle (pounds)

X2 amount of raw material in Luxury Brute (pounds)

Y2 amount of raw material in Luxury Chanelle (pounds)

It is not going to be easy to write the profit. The

problem is with these variables you cannot account for

the fact that 1 pound of raw material jointly produces 3

ounces of regular brute and 4 ounces of regular chanelle.

You implicitly impose a sharing of the raw material which

imposes an incorrect sharing on the profit.

Pelajari lebih lanjut

Pelajari lebih lanjut tentang :

laba maksimum pada https://brainly.co.id/tugas/19396987

#BelajarBersamaBrainly


13. Tenses (oneform) Dorothy (not meet) the wizard of OZ yet.


Dorothy hasn't met the wizard of OZ yet.

14. Sebutkan 4 negara asal yogurt


Turki,Mesir, Sudan, India, Italia, dan Skandinavia

'turki, india, mesir, eropa.'

 Yoghurt tetap menjadi makanan di Asia Selatan, Asia Tengah, Asia Barat, Eropa Tenggara dan Eropa Tengah hingga 1900


15. 1. mengapa rasa yogurt masam/kecut? 2. apa manfaat yogurt bagi tubuh kita?3. apakah yogurt berbahaya bagi balita?4. apakah yogurt hanya dibuat dari susu sapi saja?


1.tidak terlalu asam dan tidak terlalu kecut
2.menjaga usus kita
3.nggak juga sih
4.iya1.karna yogurt terbuat dari buah buahan yg agak asam
2.melancarkan hari kita.lg bete atau banyak pekerjaan bisa membuat kita ceria kembali
3.tidak.karna yogurt bisa dinikmati semua kalangan orang baikpun balita atau dewasa
4.)iya

maaf klu salah

16. what the meaning of frozen? and why you like frozen explain why


Apa arti beku ? dan mengapa Anda seperti beku menjelaskan mengapa  beku:kumpulan air yg di bekukan

17. perbedaan yogurt alami dan yogurt buahi dan yogurt buah


yogurt alami adalah yogurt yang asli yang blm tercampur oleh perisa buah atonyg lain sedangkan yogurt buah,yogurt yang sudah tercampur oleh esen atau perisa buah.

18. Point of view dari cerita frozen? Pke inggris yaaa


In the kingdom of Arendelle, There lived two daughter named Elsa and Anna. They really lived happily as a family. Elsa had a magic to freeze anything she touched. One day, Elsa and Anna played snow in her room. Anna asked her to build a snowman. “Taa daa”, said Elsa while creating a snowman. When they were playing a snow, suddenly Anna slipped. Elsa wanted to help her by her power. But Her magic pounded Anna’ head. Then Anna fell down and was unconscious. So Elsa brought her to the king to meet the trolls. Anna still can be cure but unfortunately her memories about Elsa’s magic will be removed.Since that accident, the king locked the gates and limited Elsa to contact with fellow and keep Elsa’s power hidden from everyone, including Anna. A few years later, his parents died. And the throne was given to Elsa. Anna was very happy. Because the gate was finally opened. They could meet people. At the night dancing party, Anna met with Hans, the prince of the southern isles. They danced together and suddenly Hans proposed Anna. Anna agreed, but she had to ask for approval of Elsa, the Queen. Anna said,”Your majesty.. We would like to ask your blessing of our marriage”. “Marriage?”, Elsa asked her. “Sorry Anna, I don’t agree”. Then Elsa left Anna and Hans, but Anna tried to stop her and unintentionally opened Elsa’s glove and Elsa accidentally showed her strength in front of her guests. Elsa frightened to harm the fellow. Then she decided to run Elsa who frightened left the palace and went to a mountain of ice. She lived alone there. Anna wanted to find Elsa. She asked Hans to take care of Arendelle.

19. Rachel got a pack of 8 oz fruit flavored snacks and Katie got a pack of 18 oz fruit flavored snack. What is the ratio of the weight of the larger pack to the weight of the smaller pack?


dijadikan bahasa indonesia aja kak

20. To reduce 16 ounces of a 25% solution of antiseptic to a 10% antiseptic solution, how much distilled water should a nurse add? 36 oz 12 oz 24 oz


Jawaban:

Let x = amt of distilled water

:

A simple equation

.25(16) = .10(x+16)

4 = .10x + 1.6

4 - 1.6 = .1x

2.4 = .1x

x = 2.4/0.1

x = 24 oz of distilled water

:

:

Prove this by seeing the amt of antiseptic is the same (only the % changes)

.25(16) = .10(24+16)

4 = .1(40)

I hope my answer has come to your help. Thank you for posting your question here in Brainly. We hope to answer more of your questions and inquiries soon. Have a nice day ahead!

Penjelasan dengan langkah-langkah:

maaf klo salah


Video Terkait Topik Diatas


which of the following statements about the text is false? Daftar Isi 1. which of the following statements about the text is fal...


Which Of The Following Statements About Budgeting Is False

which of the following statements about the text is false?

1. which of the following statements about the text is false?


jawabannya B yaa karena gaada keterangannya di dlm textnya :)

2. Which one of the following statements is false about sang prabu


tha sang of tbe sing

3. Which of the following statements is true about Singapore?


artinya"Pernyataan manakah dari pernyataan berikut yang benar tentang Singapura? ".

4. Which of the statements is NOT TRUE about Tumang?


Mna pilgan ama abcdny kak??

5. Which of the following statements ia not true about the tex?


Mana textnya???.............................................


6. which one of the following statements is true?​


artinya pilih lah salah satu ,pernyataan yang benar?


7. Apa arti? Which of the following statements is true​


Jawaban:

Manakah dari pernyataan berikut ini yang benar

-which=manakah

of the=berikut ini

statements=pernyataaan

is true=yang benar

Penjelasan:

semoga membantu,tolong jadikan jawaban tercerdas tq^^


8. Which of the following statements is not true?


World Hevyweight champion Brock Lesnar

9. 73. Which of the following statements is true about generally rottan​


Jawaban:

ueueeueuryeuueyeyye j


10. Which of the following statements is true about the history of the olympic games


Manakah dari pernyataan berikut yang benar tentang sejarah olimpiade?


11. which of the following statements is true based on the text? ​


the following statement based on text? sorry where is the text


12. Which of the following statements is TRUE?


Jawaban:

A. Novi praises Lina's room

Penjelasan:

Artinya Novi mengagumi kamar Lina


13. C1. Which of the following statements is notabout forms?​


Jawaban:

where is the ststement

Where Is The Ststement


14. Which of the following statements is notabout forms?​


Jawaban:

Which of the following statements is not

about forms? ,memiliki arti =Manakah dari pernyataan berikut yang tidak

tentang formulir?


15. which of the following statements is true​


Jawaban:

Maksudnya gimana ya?

Penjelasan:

Tidak ada gambar


16. Apa arti? Which of the following statements is true​


Artidari"Whichofthefollowingstatementsistrue?"adalahManakah dari pernyataan berikut yang benar?

Maafkalausalah,semogamembantu


17. which of the following statements is true about text artinya d bhs Indonesia


jawab:

yang mana dari pernyataan ini yang benar tentang text


18. Which of the following statements is true? ​


Jawaban :
-
D. label 1 show’s the ingredient about drink product
-
Semoga membantu ^^

19. which of the following statements about tjipto mangunkusumo is True?​


Jawaban:

in hospital

Penjelasan:


20. Which one of the following statementsis false about sang prabu?


Jawaban:

༺ Bismillah ★

Which one of the following statements is false about Sang Prabu?

Sang Prabu was taken to Kahyangan by a wicked fairy.

The truth: Raden Begawan was taken to Kahyangan by a wicked fairy

Penjelasan:

Sang Prabu

Long, long ago, when the gods and goddesses used to mingle in the affairs of mortals, there was a small kingdom on the slope of Mount Wayang in West Java The King, named Sang Prabu, was a wise man He had an only daughter called Princess Teja Nirmala, who was famous for her beauty but she was not married. One day Sang Prabu made up his mind to settle the matter by a show of strength.

After that, Prince of Blambangan, named Raden Begawan had won the competition. Unfortunately, the wicked fairy, Princess Segara fell in love with Raden Begawan and used magic power to render him unconscious and he forgot his wedding.

# Semoga Membantu

I Feekzz

Video Terkait Topik Diatas


draw resonance structures for the cation [(CH3)2NC(H)CH=CH2]+ Daftar Isi 1. draw resonance structures for the cation [(CH3)2NC(H...


Draw The Missing Organic Structures Do Not Draw Inorganic By products

draw resonance structures for the cation [(CH3)2NC(H)CH=CH2]+

Daftar Isi

1. draw resonance structures for the cation [(CH3)2NC(H)CH=CH2]+


hopefully ........ no wrong

 



2. Change this sentence into the negative sentence. "My brother draws the scenery well." a. My brother does not draw the scenery well. b. My brother does not draws the scenery well. c. My brother is not draw the scenery well. d. My brother do not draw the scenery well.​


Jawaban: My brother does not draw the scenery well.

Penjelasan:


3. on the field trip a: i'll draw the plan of the park(1).........................? b: (2)...................... i can not draw a: all right,(3).................. b: good. i think i can do that


On the field trip:
A: I'll draw the plan of the park (1) how about you?
B: (2) But, I think i can not draw.
A: Allright, (3) Then, how about painting?
B: Good. I think i can do that.

4. Draw concept the materials


Jawaban:

menggambar konsep sebuah materi

semoga membantu semoga membantu


5. Draw the hands of the clock.​


jawabannya ada di gambar ya...


6. what do you want to draw? I want to draw pliis bantuin ​


I want to draw a square/parallelogram

Penjelasan:

semoga membantu, maaf gambarnya blur

Jawaban: I want to draw rectangle

Penjelasan:

Maaf gambar terlihat seperti persegi panjang


7. please draw the family three


tolong gambar tiga keluarga
tolong gambarkan pohon keluarga (dibuat kaya bagan)

8. How does Siti draw the batik patterns?She... (draw) the batik patterns beautifully.​


Jawaban: Draws

Penjelasan: karena dalam bentuk present tense dan kata kerja harus ditambah s/es


9. Students- pictures-draw-25-the.​


Jawaban:

25 students draw the pictures

or

the students draw 25 pictures

Penjelasan:

25 - twenty five ( dua puluh lima )

students - murid atau murid murid

draw - menggambar

the - itu atau kata penyambung seperti benda manusia dll atau kalimat tambahan saja

pictures - foto-foto

semoga membantu ✧◝(⁰▿⁰)◜✧

jadikan jawaban tercerdas kamu ya (✯ᴗ✯)

dan saya tidak copas (つ✧ω✧)つ

Jawaban:

The - Student - Draw - 25 - Pictures

Penjelasan:

Semoga Membantu


10. what do you use to draw on the pencil box ​


Jawaban:

Pencil

semoga membantu


11. Draw Your family Tree. Give some additional box. You Candraw by yourself ​


Jawaban:

gambar dimana ? aku bingung


12. Draw the poster Save energy ​


Jawaban:

Save energy

Penjelasan:

maaf gk jelas

Jawaban:

contoh save energi

Penjelasan:

Kasih ajwaban tercerdas donk


13. udin:how does siti draw the batik pattens? minah:she...(draw)the batik patterns baeutifully​


Jawaban:

drawing

Penjelasan:

may it helpful

she drawing batik patterns beutifully

14. 12. Draw the picture of T-Junction?13. Draw the picture of Crossroad? please dong di jawab ​


- cek lampiran untuk lebih jelas

#gambarnyarada"akukurangngertigambar


15. 1. whats the time? draw​


Jawaban:

gambar 1.

12:55

gambar 2.

08:40

gambar 3.

03:30


16. Would you like to join Us101Choose someone is the driverShelbe scands by the whiteboard with a marker.The others guess by asking Are you going to draw a house? Or by stating: You are going todraw a big house.4 Shelbe responds No. I'm not going to draw a big house.5The others guess again with the same procedures6. When the the right guess is made, the drawer says: Yes, that's right. I'm going to draw.....(she he may draw it)大会规定。Summary​


Jawaban:

tolong doganti bahasanya


17. Yessi : What do you want to draw?Ayu : I want to draw​


Jawaban:

i want to draw a ship, the water, and sky and the clouds

Penjelasan:

semoga bermanfaat


18. We draw flowers in the...


Jawaban:

we draw flowers in a picture book

Penjelasan:

maaf klo salah hehe

Jawaban:

we draw flowers in the garden


19. We must not write or draw anything on the desks and on the wall​


Jawaban:

Kita tidak boleh menulis atau menggambar apa pun di meja dan di dinding


20. 9. waste - there - organic -inorganic - are - andthe correct order isjawaban anda​


Jawaban:

There are waste organic and inorganic

CMIIW


Video Terkait Topik Diatas